Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt

Kostens Kraft – Föreläsning med David Stenholtz, 2 maj i Karlstad

Tisdag 2 maj 2023 klockan 19:00 på Arenan, Bibliotekshuset i Karlstad.
Fri entré!

Föreläsningen hålls av David Stenholtz, överläkare i onkologi och ordförande i Läkare för framtiden. Den baseras på hans bok Kostens kraft som släpps i näthandeln i augusti. Vad händer i kroppen när du övergår från blandkost till att äta hela vegetabilier? Hjärt-kärlsjukdom, åderförkalkning, diabetes typ 2 och högt blodtryck är folksjukdomar som är möjliga att bromsa och till och med vända förloppet på med en långtgående koständring. Lyssna till David Stenholtz pedagogiska genomgång av etablerad forskning och nya rön. Ingen föranmälan. Eventuella frågor kring arrangemanget som sker i samarbete med Studieförbundet NBV kan skickas till karlstad-hammaro@djurensratt.se. Välkommen!

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.